Головна Новини HI-tech космос NASA перенесла запуск найбільшого у світі телескопа
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA перенесла запуск найбільшого у світі телескопа

Найбільший у світі телескоп стартує восени наступного року

17 липня 2020, 14:45
Поділіться публікацією:

Національне управління по аеронавтиці та дослідженню космічного простору (NASA) відклало запуск космічного телескопа імені Джеймса Уебба. Це рішення пов'язане з наслідками пандемії коронавіруса. Про це повідомив портал Space News.

NASA перенесла запуск найбільшого у світі телескопа

"NASA оголосило про відстрочення запуску найбільшого у світі космічного телескопа. "Джеймс Вебб" протягом семи місяців стикався з негараздами, пов'язаними з технічними проблемами та наслідками пандемії коронавіруса", — йдеться в повідомленні космічного агентства.

Як зазначають у NASA, новий запуск запланований на 31 жовтня 2021 року. За словами Грега Робінсона, директора програми запуску телескопа, через пандемію коронавіруса в Каліфорнії, на базі, де фахівці працюють з цим телескопом, показник продуктивності значно зменшився.

Він також додав, що згідно з правилами NASA, необхідно також виділити певний резервний час для запуску програми космічного апарату. Відзначається, що попередній запуск телескопа імені Джеймса Вебба був призначений на кінець березня наступного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", в NASA розповіли, коли відправлять ракету на Марс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини