Головна Новини HI-tech телефони Стали відомі характеристики смартфона Xperia 5 II
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики смартфона Xperia 5 II

Основні характеристики смартфона Sony Xperia 5 II стали відомі, але рано робити висновки до офіційного представлення

29 серпня 2020, 16:25 comments1196
Поділіться публікацією:

Компанія Sony готується до випуску нового компактного смартфона Xperia 5 II, який стане наступником Xperia 5. Відомий інформатор Еван Бласс опублікував фотографію, яка дає перше уявлення про те, чого можна очікувати від другої ітерації Sony Xperia 5. Про це повідомляє Digital Camera World.

Стали відомі характеристики смартфона Xperia 5 II

Логотип ZEISS T * як і раніше знаходиться на задній камері, що означає, що в Xperia 5 II будуть як і раніше використовуватися об'єктиви ZEISS T *. Однак, на відміну від Sony Xperia 1 II, часопролітної 3D-камери, схоже, немає.

Веб-сайт телефонних чуток GSMArena припустив, що камера Sony Xperia 5 II повинна бути такою ж функціональною, як і Sony Xperia 1 II. Мабуть, частково це пов'язано з тим, що на правій стороні телефону начебто є кнопка спуску затвора. Sony — єдина компанія, яка до сих пір дає апаратну кнопку для цього.

Судячи з усього, в другому поколінні Sony Xperia 5 буде мати вхід для навушників 3,5 мм, якого не було в оригінальному Xperia 5. Інших специфікацій для вивчення не так багато, але ходять чутки, що Sony Xperia 5 II матиме дисплей з діагоналлю 5,6-5,8 дюйма. Це буде менший за розміром дисплей, ніж 6,1-дюймовий дисплей оригінального Xperia 5, і, по імовірніше за все, це зробить Sony Xperia 5 II найменшим телефоном 5G на даний момент.

Однак доведеться почекати до офіційного анонса Sony Xperia 5 II, щоб отримати якесь підтвердження меншого розміру екрана. Оригінальний Xperia 5 був анонсований на IFA 2019, тому потенційно можна побачити офіційну появу Xperia 5 II на IFA цього року, який розпочнеться 3 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony адаптувала камери для здійснення відеодзвінків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини