Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo представить смартфон з великим дисплеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo представить смартфон з великим дисплеєм

Патент розповідає про дисплей з поворотною нижньою частиною і фізичні кнопки управління

18 липня 2020, 15:41 comments1105
Поділіться публікацією:

Національне управління інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) оприлюднило патентну документацію Vivo для смартфона з незвичайним дизайном. Про це повідомляє PhoneMantra.

Компанія Vivo представить смартфон з великим дисплеєм

Як видно з малюнків, йдеться про класичний телефон. По боках будуть фізичні кнопки управління, знизу — асиметричний порт USB Type-C і грати динаміків. Особливістю пристрою є поворотна нижня частина з дисплеєм. Користувач зможе повертати його на 180 градусів, активуючи той чи інший режим роботи.

Патентні ілюстрації показують, що деяка інформація або, скажімо, віртуальна клавіатура може відображатися в нижній частині екрана. Теоретично цей розділ може також виконувати функцію видошукача при зйомці автопортретів основною камерою. До речі, останній, судячи з ілюстрацій, отримає три оптичні модулі, які будуть збудовані горизонтально.

Що стосується фронтальної камери, вона буде встановлена в довгастому отворі в центрі верхньої області дисплея. Вона буде включати в себе два датчика.

Поки що це вся інформація про даний апарат. Чи планує Vivo комерційний смартфон з описаним дизайном, залишається невідомим.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo представила ігровий смартфон з підтримкою 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини