Головна Новини HI-tech ігри Rainbow Six Siege буде доступна на нових ігрових консолях
commentss НОВИНИ Всі новини

Rainbow Six Siege буде доступна на нових ігрових консолях

Розробники не повідомляють подробиць про прийдешні оновлення Rainbow Six Siege

11 вересня 2020, 18:04
Поділіться публікацією:

Компанія Ubisoft офіційно підтвердила, що гра Rainbow Six Siege з'явиться на ігрових консолях Xbox Series X і Series S, а також PlayStation 5. Про це повідомляє видання gagadget.

Rainbow Six Siege буде доступна на нових ігрових консолях

Розробники не повідомляють про поліпшення графіки або додаткові візуальні ефекти, але оновитися необхідно заради підтримки 120 FPS і роздільної здатності 4K з динамічним масштабуванням.

Гра буде доступна вже в цьому році, і при переході на нове покоління в рамках одного і того ж бренду власники "Облоги" для PS4 і Xbox One отримають оновлення без додаткової плати. Крім того, збережеться прогрес і внутрішній контент.

Ubisoft також повідомила, що версії гри для ігрових консолей поточного і наступного поколінь будуть сумісні, і власники пристроїв одного бренду зможуть грати в команді.

Компанія також нагадує, що третій сезон п'ятого року Operation Shadow Legacy вже стартував на приставках PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерах. З оновленням в гру додадуть Сема Фішера з позивним Zero, а також оновлять карту Шале і введуть систему міток 2.0.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ubisoft представила військову RPG з цікавими персонажами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини