Головна Новини HI-tech ігри Компания Sony представить телевізори для ігрової консолі наступного покоління
commentss НОВИНИ Всі новини

Компания Sony представить телевізори для ігрової консолі наступного покоління

Компанія Sony офіційно оголосила, що ігрові телевізори для PlayStation 5 готові до використання

30 липня 2020, 11:04
Поділіться публікацією:

Компанія Sony Electronics Inc. оголосила, що їхні телевізори для PlayStation 5 офіційно готові. Новий логотип "Ready for PlayStation 5" створений у партнерстві з Sony Interactive Entertainment, щоб полегшити споживачам вибір оптимального телевізора до очікуваного запуску PlayStation 5, ігрової консолі наступного покоління, яка вийде у продаж вже наприкінці цього року. Про це повідомляє PingvinPro.

Компания Sony представить телевізори для ігрової консолі наступного покоління

Перші телевізори для PlayStation 5 – моделі X900H 4K HDR Full Array LED та Z8H 8K HDR Full Array LED. Модель X900H має роздільну здатність екрана 4К при 120 кадрах за секунду з дуже низькою затримкою всього лиш у 7.2 мс. А от модель Z8H здатна відображати неймовірно деталізовані зображення з роздільною здатністю 8K при 60 кзс. Також цей телевізор має чудово демонструвати ґеймплейні зображення з роздільною здатністю 4К при 120 кзс. Тут варто зазначити, що підтримка специфікації залежить від гри на PS5. Обидва телевізори мають забезпечувати надзвичайно плавний ігровий досвід з консоллю.

Моделі телевізорів "Ready for PlayStation 5" також можуть похвалитися ігровим режимом, який дозволяє користувачам автоматично грати в ігри на PS5 з низькою затримкою. Завдяки ігровому режиму, користувачі можуть пробуджувати телевізор та PS5 одночасно за допомогою бездротового контролера DualSense. А також є можливість безперебійно керувати своїм PS5 за допомогою лише пульта дистанційного керування телевізором.

Телевізори Sony пропонують прекрасне зображення з яскравими кольорами та приголомшливим контрастом завдяки найкращому у своєму класі сімейству процесорів X1. Крім того, потужний звук, що надходить безпосередньо з екрана телевізора, створює надзвичайно реалістичний та захопливий досвід перегляду. Завдяки найсучаснішим фірмовим технологіям Sony, користувачі зможуть повністю зануритися в  ігри, які запропонує PS5.

Як повідомляло видання "Коментарі", PlayStation 5 може виявитися найважчою ігровою приставкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини