Головна Новини HI-tech ігри Kojima Productions починає працювати над створенням нової гри: подробиці невідомі
commentss НОВИНИ Всі новини

Kojima Productions починає працювати над створенням нової гри: подробиці невідомі

Хідео Кодзіма вже натякав раніше про початок роботи над новим проєктом

22 жовтня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:

Гра Death Stranding не змогла стати хітом, але Хідео Кодзіма не втратив самовладання, і вже натякав на створення нової гри, інтригуючи фанатів фотографіями з робочого місця. Тепер же все стало відомо офіційно — Kojima Productions працює над новим проєктом. Про це повідомляє gagadget.

Kojima Productions починає працювати над створенням нової гри: подробиці невідомі

Kojima Productions оголосила про новий проект

Про це компанія повідомила на своїй офіційній сторінці в Twitter, і закликала талановитих розробників приєднатися до офісу в Токіо. Якщо знаєте японську і вмієте писати, малювати, складати музику або програмувати, то заходьте на офіційний сайт Kojima Productions і дивіться, чим ви можете бути корисні.

На даний момент невідомо нічого про те, що на нас чекає. Компанія тільки оголосила, що включаючись в роботу над новим проєктом і шукає фахівців. З огляду на те, що Kojima Productions шукає в команду геймдизайнера, поки можна лише сказати, що йдеться саме про гру.

Можливо, Кодзіма навіть взявся за Death Stranding 2. Дизайнер раніше повідомляв, що якщо і буде робити сіквел, то це не буде пряме продовження, а скоріше зроблена з нуля гра. Також Кодзіма розповів, що хоче зайнятися більш дрібними або епізодичними іграми.

Як повідомляло видання "Коментарі", ще одна гра отримала королівську битву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини