Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple отримала патент на унікальний ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple отримала патент на унікальний ноутбук

Apple має намір внести радикальні зміни в дизайн своїх ноутбуків

2 липня 2020, 17:08 comments1660
Поділіться публікацією:

Компанія Apple може планувати радикальні зміни в дизайні для майбутніх поколінь своєї лінійки ноутбуків MacBook Pro. Новий патент компанії розповідає про MacBook Pro з п'ятьма дисплеями. Про це повідомляє Gizmochina.

Компанія Apple отримала патент на унікальний ноутбук

Патент був затверджений Національним відомством інтелектуальної власності Китаю 30 червня 2020 року і навіть отримав кілька зображень. Дивлячись на новий дизайн, здається, що Apple заповнює веcь порожній простір навколо клавіатури і трекпеда. Компанія позначила цю технологію як "Динамічний інтерфейс дисплея", який також має чотири менших дисплея.

Патентні ілюстрації показують, що ці нові менші дисплеї можуть взяти на себе роль існуючого дисплея з сенсорною панеллю і навіть можуть мати додаткові функції. Цікаво, що трекпад не помітний і може бути легко розміщений під поверхнею або вбудований в один з цих дисплеїв.

У патенті також докладно описана тактильна система зворотного зв'язку, яка може бути додана в якості нового трекпеда. Крім того, в клавіатуру можуть бути вбудовані невеликі нововведення: загоряються поверхні навколо окремих клавіш, а не самі клавіші. Хоча MacBook Pro з п'ятьма дисплеями виглядає досить привабливо, не варто забувати, що це поки що лише патент, який може ніколи не стати реальністю.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Intel прокоментували перехід Apple на власні процесори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини