Головна Новини HI-tech гаджет Ключі безнадійно застаріли: відкрити електромобіль можна за допомогою годинника
commentss НОВИНИ Всі новини

Ключі безнадійно застаріли: відкрити електромобіль можна за допомогою годинника

Смарт-годинники Amazfit GTS і Amazfit GTR отримали корисну, але обмежену функцію

5 вересня 2020, 23:49
Поділіться публікацією:

Якщо у вас є в наявності смарт-годинник Amazfit GTR або Amazfit GTS, то нова функція, яку вони тепер мають, дасть відкрити з їх допомогою електромобіль. Правда, йдеться лише про одну конкретну модель китайського електромобіля. Про це повідомило видання Seogoog.

Ключі безнадійно застаріли: відкрити електромобіль можна за допомогою годинника

Якщо вірити повідомленням на офіційному акаунті Huami на Weibo, Amazfit GTS і Amazfit GTR зможуть розблокувати Xiaopeng P7 / Xpeng P7. Це електромобіль, який на даний момент вважається основним китайським конкурентом Tesla Model 3. У повідомленні ITHome йдеться, що дана функція тепер доступна в новому оновленні, яке поширюється на ці обидві моделі смарт-годинників.

Хоча можливість розблокувати електромобіль за допомогою годинника приваблює багатьох, вона поширена тільки на кілька типів електромобілів. Таким чином, можливість розблокувати лише конкретний тип автомобіля дійсно применшує корисність цієї функції. Крім того, лише дуже невелика кількість людей володіють як автомобілем, так і цим годинником. Проте, не виключено, що в майбутньому аналогічна функція буде доступна і для інших автомобілів, особливо більш популярних марок.

Як повідомляло видання "Коментарі", американська компанія представила смарт-годинник з вимірюванням рівня стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини