Головна Новини HI-tech технології YouTube зіткнувся з критикою через расистський контент
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube зіткнувся з критикою через расистський контент

Відеохостинг YouTube видалив канали прихильників переваги білих

30 червня 2020, 10:39
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube заборонив деякі популярні канали прихильників вищості білих, оскільки інтернет-компанії стикаються з негативною реакцією на расистський контент. Відеоплатформа, що належить Google, заявила, що канали порушили її політику, яка забороняє розпалювання ненависті.

YouTube зіткнувся з критикою через расистський контент

В останні дні ряд великих рекламодавців бойкотували компанії, що працюють у соціальних мережах. У понеділок автовиробник Ford приєднався до зростаючого списку світових брендів, які призупинили рекламу в соціальних мережах протягом липня.

У заяві YouTube йдеться: "У нас є суворі правила, що забороняють розпалювання ненависті на YouTube, і ми закриваємо будь-який канал, який неодноразово або грубо їх порушує. Після оновлення наших керівних принципів для більш ефективного вирішення проблем, пов'язаних з мовою ненависті, ми побачили 5-кратний сплеск видалення відео і закрили понад 25 000 каналів за порушення нашої щодо політики розпалювання ненависті", — йдеться у заяві. Канали, які були заборонені, включають деякі сторінки популярних вкрай правих блогерів Інтернету.

Ці дії послідували за запуском кампанії Stop Hate For Profit, котра відбулась раніше цього місяця і описувала себе як "відповідь на довгу історію Facebook, що дозволяє расистському, насильницькому і брехливому контенту поширюватися на своїй платформі".

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube викрили у прокомуністичних настроях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини