Головна Новини HI-tech технології Все заради конфіденційності: WhatsApp отримає функцію зникаючих повідомлень
commentss НОВИНИ Всі новини

Все заради конфіденційності: WhatsApp отримає функцію зникаючих повідомлень

Повідомлення в WhatsApp будуть зникати через сім днів

5 листопада 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

WhatsApp представляє функцію "зникаючих повідомлень", яка стирає чати з телефону відправника і одержувача через сім днів. Додаток, що належить Facebook, у якого два мільярди користувачів по всьому світу, заявив, що це налаштування допоможе зберегти конфіденційність чатів.

Все заради конфіденційності: WhatsApp отримає функцію зникаючих повідомлень

WhatsApp отримає нову функцію

Але також повідомлялося, що одержувачі як і раніше зможуть робити знімки екрану або пересилати будь-які повідомлення, фотографії або відео, які вони хочуть зберегти. Опція з'явиться у користувачів WhatsApp до кінця листопада. У своєму блозі компанія заявила, що повідомлення можуть зникати через сім днів.

У квітні 2019 року генеральний директор Facebook Марк Цукерберг пообіцяв внести кілька змін в соціальну мережу, щоб забезпечити користувачам велику конфіденційність. Одна із запропонованих ним змін полягала в тому, щоб пропонувати більш "ефемерні" способи обміну контентом, включаючи зникаючі повідомлення.

Компанія також сподівається інтегрувати свої платформи обміну повідомленнями, зробивши сумісні WhatsApp, Instagram і Facebook Messenger. Конкурентний додаток для обміну повідомленнями Snapchat, який послужив джерелом натхнення для ряду функцій Facebook, був побудовано за принципом зникаючих повідомлень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook закликає користувачів до вакцинації проти грипу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини