Відомий футбольний клуб був атакований хакерами

"Манчестер Юнайтед" заявив, що кібератака не завадить запланованому матчу проти "Вест Бромвіч Альбіон"

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" зазнав кібератаки: хакери атакували його ІТ-системи. "Червоні дияволи" підтвердили, що вони стали жертвами "витонченої операції організованих злочинців".

Але представники клубу впевнені, що ніякі особисті дані не були зламані, і сьогоднішній матч Прем'єр-ліги проти клубу "Вест Бромвіч Альбіон" на футбольному стадіоні Олд Траффорд відбудеться.

"Манчестер Юнайтед може підтвердити, що клуб зазнав кібератаки на наші системи. Клуб вжив оперативних заходів щодо стримування атаки і в даний час працює з експертами-консультантами над розслідуванням інциденту і мінімізацією триваючих збоїв в роботі ІТ-систем", - йдеться в заяві футбольного клубу.

"Манчестер Юнайтед" поінформував про атаку Управління комісара по інформації і додав, що в даний момент проводиться судово-медичне розслідування в спробі встановити додаткові подробиці кібератаки.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери зламали сайт Нацполіціі України. За фактом злочину було порушено кримінальну справу.