Головна Новини HI-tech технології Відомий футбольний клуб був атакований хакерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий футбольний клуб був атакований хакерами

"Манчестер Юнайтед" заявив, що кібератака не завадить запланованому матчу проти "Вест Бромвіч Альбіон"

21 листопада 2020, 11:41
Поділіться публікацією:

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" зазнав кібератаки: хакери атакували його ІТ-системи. "Червоні дияволи" підтвердили, що вони стали жертвами "витонченої операції організованих злочинців".

Відомий футбольний клуб був атакований хакерами

ФОТО: Sky News

Але представники клубу впевнені, що ніякі особисті дані не були зламані, і сьогоднішній матч Прем'єр-ліги проти клубу "Вест Бромвіч Альбіон" на футбольному стадіоні Олд Траффорд відбудеться.

"Манчестер Юнайтед може підтвердити, що клуб зазнав кібератаки на наші системи. Клуб вжив оперативних заходів щодо стримування атаки і в даний час працює з експертами-консультантами над розслідуванням інциденту і мінімізацією триваючих збоїв в роботі ІТ-систем", — йдеться в заяві футбольного клубу.

"Манчестер Юнайтед" поінформував про атаку Управління комісара по інформації і додав, що в даний момент проводиться судово-медичне розслідування в спробі встановити додаткові подробиці кібератаки.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери зламали сайт Нацполіціі України. За фактом злочину було порушено кримінальну справу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини