Головна Новини HI-tech технології В Instagram з'явиться нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Instagram з'явиться нова функція

Публікації будуть зберігатися місяць, stories - добу

4 лютого 2021, 11:43
Поділіться публікацією:

Популярний додаток для обміну фотографіями та відеозаписами Instagram повідомив про запровадження нової функції — тепер користувачі зможуть відновити видалені stories та публікації. Дану інформацію оприлюднили в прес-службі соціальної мережі.

В Instagram з'явиться нова функція

У Instagram з'явиться нова функція - фото з відкритих джерел

"Сьогодні ми представляємо функцію" нещодавно видалене ", яка допоможе керувати вашим контентом", — сказано в повідомленні Instagram.

Як відомо, нововведення в додатку передбачатиме відновлення раніше видалених користувачами stories протягом 24 годин, а також публікацій, які можна буде відновити протягом 30 днів.

Для відновлення будуть задіяні різноманітні заходи захисту: користувачів будуть просити про додаткові підтвердження їхніх намірів.

Нагадаємо, що раніше в соціальній мережі Instagram з'явилася нова функція, яка полегшить життя блогерів і авторів ресурсу. Тепер в соціальній мережі буде доступна спеціальна професійна панель — Professional Dashboard. Нею можна скористатися, якщо ви маєте бізнес-аккаунт або ж сторінку автора. Завдання нової панелі — допомогти блогерам в трьох напрямках: стежити за ефективністю, розвивати бізнес та бути в курсі всіх подій.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що відомий американський фотосервіс Pinterest заблокував в пошуку слова Ukraine та Ukrainian. На таку несправедливість звернув увагу користувач Twitter Андрій Балан. Кореспонденти "Коментарів" вирішили перевірити інформацію на достовірність. І пан Балан мав рацію: соціальна мережа не видає ніяких результатів, якщо в пошуковому рядку вбити слова Ukraine або Ukrainian.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини