Головна Новини HI-tech технології В Google Maps додали одну з найбільш затребуваних функцій
commentss НОВИНИ Всі новини

В Google Maps додали одну з найбільш затребуваних функцій

Google Maps додала у свій додаток нову функцію: світлофори на перехрестях

6 вересня 2020, 01:50 comments3906
Поділіться публікацією:

Компанія Google внесла зміни в сервіс "Карти", щоб допомогти людям бути більш поінформованими на дорозі. Нові дорожні значки видно в додатку на перехрестях по всіх містах США як на Android, так і на iOS. Про це пише CNN.

В Google Maps додали одну з найбільш затребуваних функцій

Останній редизайн Google для свого навігаційного додатка був представлений минулого місяця. Оновлення мати в собі алгоритмічну техніку колірного зображення, щоб допомогти користувачам легше ідентифікувати різні типи місцевості, такі як пляжі та ліси. Компанія заявила, що редизайн Google Maps також буде містити повторні креслення тротуарів і пішохідних зон для кращого перегляду навігації.

За даними компанії, функція показу світлофорів на перехрестях раніше була доступна на картах Google в Японії протягом багатьох років. Але це була одна з найбільш затребуваних його функцій в Сполучених Штатах.

Раніше в цьому році Google Maps почала тестувати функцію світлофорів в деяких містах по всій території Сполучених Штатів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що компанії Google і Facebook відмовилися від планів прокладки підводного кабелю між США і Гонконгом після того, як адміністрація Трампа заявила, що Пекін може використати його для збору інформації про американців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини