Головна Новини HI-tech технології У керівництві Twitter відбулися серйозні зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У керівництві Twitter відбулися серйозні зміни

Колишній фінансовий директор Google отримав посаду в керівництві компанії

3 червня 2020, 14:02 comments1064
Поділіться публікацією:

Компанія Twitter у вівторок призначила колишнього фінансового директора Google Патріка Пічетта своїм новим головою ради директорів.

У керівництві Twitter відбулися серйозні зміни

Пічетт вступає на посаду після вступу до ради директорів Twitter в 2017 році. Раніше він обіймав посаду фінансового директора Google з 2008 по 2015 рік.

"Враховуючи силу і глибину управлінської команди і правління Twitter, ми вважаємо, що зараз саме час розвивати нашу структуру управління у відповідності з кращими практиками", — заявив Пічетт у своєму зверненні.

Пічетт займає цю посаду після Оміда Кордестані, який також раніше займав керівну посаду в Google. Кордестані є виконавчим головою Twitter з жовтня 2015 року. Представник компанії повідомив, що Кордестані залишиться в раді директорів Twitter.

"Я став свідком значних змін, які Twitter здійснив для зміцнення і стабілізації своєї структури лідерства задля забезпечення довгострокового сталого зростання. Я вважаю, що тепер зможу відмовитися від активної ролі виконавчого голови", — повідомив Кордестані в своїй заяві.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Twitter зможуть контролювати чужі коментарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини