Головна Новини HI-tech технології У Apple були всі шанси заволодіти Tesla - Маск
commentss НОВИНИ Всі новини

У Apple були всі шанси заволодіти Tesla - Маск

Тім Кук не виявив інтересу до пропозиції Маска купити Tesla

23 грудня 2020, 10:40
Поділіться публікацією:

Засновник Tesla Ілон Маск розповів, що генеральний директор Apple Тім Кук нехтував переговорами про покупку його автомобільної компанії ще у 2017 році. У вівторок Маск написав в Twitter, що зв'язався з босом Apple в "найтемніші дні" його компанії. У той час Tesla оцінювалася в 60 мільярдів доларів (45 мільярдів фунтів стерлінгів). Тепер же ціна виросла в 10 разів.

У Apple були всі шанси заволодіти Tesla - Маск

ФОТО: РБК

Маск сказав, що планував обговорити можливий продаж Tesla Apple, оскільки компанія зазнавала фінансових труднощів при створенні свого електромобіля Model 3. Під час цієї фінансової кризи підприємець-мільярдер сказав своїм співробітникам, що його фабрика переживає період "виробничого пекла". Маск також розповів в Twitter про те, що в ті дні він спав на даху фабрики, намагаючись усунути вразливі місця у виробництві.

Однак Tesla подолала проблеми й з того часу повідомила про квартальний прибуток. На цьому тижні виробник електромобілів став однією з найцінніших компаній, що приєдналися до індексу S & P 500.

Apple має власні амбіції щодо створення електромобіля і найняла ряд колишніх керівників Tesla, а також співпрацює з компаніями, які спеціалізуються на технологіях самокерування. Повідомлення про те, що Apple працює над створенням автомобіля без водія, схоже, спонукали Маска розповісти в Twitter про свої переговори з Куком у 2017 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ілона Маска розширює свої підземні тунелі під Лас-Вегасом. Cтартап хоче побудувати 10-мильну підповерхневому "петлю", яка буде обслуговувати знамениту Лас-Вегас-Стріп з готелями-казино і буде доходити до центру міста, а також до міжнародного аеропорту Маккаран, причому всі з автомобілями Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини