Головна Новини HI-tech технології TikTok відновив роботу в країні, в якій був під забороною
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok відновив роботу в країні, в якій був під забороною

Пакистан заборонив роботу TikTok на своїй території через аморальний контент

19 жовтня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

У понеділок Пакистан оголосив про зняття заборони на TikTok після запевнень китайської компанії в тому, що вона буде піддавати цензурі "непристойний і аморальний" контент. Про це повідомляє La Prensa Latina.

TikTok відновив роботу в країні, в якій був під забороною

TikTok відновив роботу у Пакистані

Цей крок був зроблений через 10 днів після того, як цей викликаючий суперечки, але популярний додаток для обміну відео був заборонений в країні за розпорядженням Управління електрозв'язку Пакистану (PTA).

"TikTok розблокується після запевнень керівництва в тому, що вони заблокують всі облікові записи, які неодноразово брали участь у поширенні непристойності і аморальності", — йдеться в повідомленні PTA.

PTA заявила, що додаток TikTok, розроблене китайською компанією ByteDance, буде модерувати весь вміст свого додатка відповідно до "місцевих законів" Пакистану.

Китайський додаток для обміну відео був заборонений 9 жовтня в відповідь на "ряд скарг від різних верств суспільства на аморальний і непристойний контент", які він розміщував на своїй платформі. За даними веб-сайту Statista, у TikTok близько 14 мільйонів користувачів в країні.

Сусідня Індія вже заборонила популярний додаток на початку цього року через напруженість на кордоні з Китаєм, в той час як адміністрація президента США Дональда Трампа також намагалася заблокувати його, посилаючись на міркування безпеки, хоча суди США поки відклали це рішення.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram Reels запозичить деякі функції TikTok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини