Головна Новини HI-tech технології Соціальна мережа Facebook тестує новий дизайн сторінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа Facebook тестує новий дизайн сторінки

Facebook розширює аудиторію для випробування нового дизайну соціальної мережі

23 липня 2020, 18:02
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Facebook тестує новий дизайн сторінок, який прибере кнопку "Подобається", запропонує більш зрозумілий макет і спростить управління сторінкою. Ці та інші функції спочатку були протестовані серед деяких публічних особистостей в мобільному додатку, але тепер оновлення розширюється до більш широкої групи сторінок.

Соціальна мережа Facebook тестує новий дизайн сторінки

В даний час до публічних фігур, які беруть участь у тестуванні, відносяться актори, письменники і невелика група медіа-об'єктів. На сторінках тих, хто включений в тест, буде відображатися опція, що дозволяє випробувати нові можливості, коли вони увійшли в систему на мобільному телефоні. Facebook заявляє, що тепер розширює тест, щоб включити до випробування невеликий відсоток бізнес-сторінок.

Новий макет призначений для того, щоб відвідувачам сторінки було легше бачити ключову інформацію, таку як опис сторінки і повідомлення. Примітно, що у новому дизайні немає кнопки "Подобається". Замість цього на сторінці будуть відображатися тільки кнопка "Follow" і кількість підписників.

Крім того, метою оновлення є спрощення переходу до розділу Page Insights, де власники і менеджери сторінок відстежують аналітику, пов'язану з ефективністю сторінки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook збирається запустити конкурента TikTok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини