Головна Новини HI-tech технології Samsung представить 5000 годин контенту про здоров'я в нових телевізорах
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung представить 5000 годин контенту про здоров'я в нових телевізорах

«Розумні» телевізори Samsung сприятимуть здоровому способу життя користувачів

29 травня 2020, 20:10 comments1633
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома технологічна компанія Samsung представила свою платформу здоров'ю для "розумних" телевізорів 2020 року. Тепер клієнти отримають ще один інструмент для домашніх тренувань, оздоровлення та гарного самопочуття. Про це повідомили в технологічному видання Engadget.

Samsung представить 5000 годин контенту про здоров'я в нових телевізорах

Власники телевізорiв Samsung отримають безкоштовний доступ до занять у шести фітнес-програмах, серед яких Calm, Echelon, Barre3, Fitplan, Obe Fitness і Jillian Michaels Fitness App.

В цих додатках доступно більше 5000 годин безкоштовного вмісту і 250 відео з інструкціями для підтримки здорового способу життя. Крім запису тренувань, на платформі здоров'я від Samsung можна також знайти керівництва з медитації і концентрації.

В свій профіль здоров'я кожен користувач зможемо ввійти шляхом синхронізації з іншими пристроями Samsung. Наприклад, телефоном, планшетом, фітнес-браслетом або розумними годинами.

Як повідомляв портал "Коментарі", Samsung розповіла подробиці про своїх нових дебетових картах Samsung Money для Samsung Pay. Компанія планує уявити їх вже влітку 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини