Головна Новини HI-tech технології Керівник Samsung опинився під загрозою арешту
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник Samsung опинився під загрозою арешту

Віце-президент Samsung звинувачується в махінаціях навколо злиття двох великих компаній

4 червня 2020, 13:19 comments1092
Поділіться публікацією:

Обвинувачі Південної Кореї запросили ордер на арешт віце-президента Samsung Group Джея Лі, про що було заявлено сьогодні. Причиною такого рішення є результати розслідування щодо можливого шахрайства та порушення Закону Південної Кореї про ринки капіталу під час злиття Samsung C&T і Cheil Industries в 2015 році.

Керівник Samsung опинився під загрозою арешту

Це створює нові проблеми для Лі, який, у разі арешту, може повернутися у в'язницю трохи більше ніж через два роки після звільнення з-під варти в лютому 2018 року.

Лі вже постав перед судом за звинуваченням у хабарництві, спрямованому на те, щоб заручитися підтримкою процвітаючого підприємця Лі Кун Хі. У цій справі була замішана і колишній президент країни Пак Кин Хе. Лі провів рік у в'язниці, поки справу про хабарництво не було припинено в 2018 році.

Прокуратура також заявила, що домагалася арешту за підозрою в маніпулюванні цінами на акції та порушенні правил аудиту, окрім інших злочинів. Центральний суд Сеула розгляне клопотання обвинувачення 8 червня, йдеться в заяві.

У свою чергу, адвокати Лі висловили "глибокий жаль" з приводу рішення обвинувачення, додавши, що їх клієнт повністю співпрацював зі слідством, поки Samsung переживала кризу управління.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung розповіла подробиці про свої дебетові картки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини