Головна Новини HI-tech технології Рой дронів привітав шотландців з Новим роком
commentss НОВИНИ Всі новини

Рой дронів привітав шотландців з Новим роком

Жителі Шотландії стали свідками приголомшливого новорічного шоу, яке показали дрони

1 грудня 2020, 03:00
Поділіться публікацією:

За кілька днів до Нового року компанія Celestial приготувала оригінальний подарунок для жителів шотландської столиці. Відразу 150 дронів зі світлодіодними лампами, ширяючи над містом, продемонстрували різні зображення, складені з вогників, а довірили виконання елементів святкової програми штучному інтелекту.

Рой дронів привітав шотландців з Новим роком

Дрони поздоровили шотландців з Новим роком. Фото: CNV News

Fare Well, шоу з трьох частин, розповідає про дрони, що рухаються зі швидкістю 25 миль на годину на висоті до 500 футів (150 м) і формують зображення, включаючи танцюючого оленя. Їх знімали в Шотландському нагір'ї і над Едінбургом. Актори Девід Теннант, Шівон Редмонд і Лорн Макфадьен коментували те, що відбувається.

Celestial використовувала програмне забезпечення штучного інтелекту для постановки руху дронів і відстворення зображення шотландського ілюстратора Гері Уїлсона.

Джон Хопкінс, директор Celestial і директор Fare Well, сказав: "Для комісії Hogmanay ми об'єднали давню поезію з нашим передовим артистизмом, щоб представити подорож з минулого в більш яскраве, зелене і здорове майбутнє".

Як повідомляло видання "Коментарі", британська армія тестує нові дрони. Bug по вазі подібний до смартфона, має дальність дії 1,25 милі (2 км) і час автономної роботи 40 хвилин. Він може розвивати швидкість 80 км / год (22 м / с), передавати зображення назад на кілька пристроїв і справлятися з вітром в 35 вузлів і поривами до 45 вузлів, що, за даними BAE, зробило його єдиним нано-БПЛА, який подолав сувору погоду під час спеціального заходу Army Warfighting Experiment (AWE) у Великій Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини