Головна Новини HI-tech технології Продажі iPhone впали: Apple подешевшала на мільярди доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Продажі iPhone впали: Apple подешевшала на мільярди доларів

Незважаючи на падіння продажів, Тім Кук запевнив, що нова лінійка iPhone 12 була добре прийнята

30 жовтня 2020, 11:46 comments2057
Поділіться публікацією:

Акції Apple впали на 4% після того, як компанія повідомила про продажі iPhone, які не відповідають оцінкам Уолл-стріт, і повідомила, що виручка в Китаї впала. Про це повідомляє видання Yahoo!

Продажі iPhone впали: Apple подешевшала на мільярди доларів

Продажі iPhone впали

Компанія не дала прогнозів на ключовий святковий квартал, що розчарувало деяких аналітиків. Однак головний виконавчий директор Тім Кук сказав, що нова лінійка iPhone 12 була добре прийнята. Продажі комп'ютерів Mac і послуг також досягли рекордного рівня в четвертому фінансовому кварталі.

Технологічний гігант з Купертіно, штат Каліфорнія, повідомив в четвер, що обсяг продажів за три місяці, що закінчилися 26 вересня, склав 64,7 мільярда доларів. Згідно з даними Bloomberg, це перевищує оцінку аналітиків в 63,5 мільярда доларів. Прибуток склав 73 центи на акцію, що також перевершило очікування Уолл-стріт.

Продажі iPhone впали на 21% у зв'язку з очікуванням появи нових моделей, які цього року вступили пізніше звичайного. Кук сказав, що реакція на лінійку iPhone 5G і інші нові пристрої була "надзвичайно позитивною".

У Китаї, одному з найбільш важливих регіонів компанії, виторг впав на 29% до 7,9 млрд доларів, що є найнижчим показником з 2014 року. Зростання продажів продуктів крім iPhone в Китаї виражається двозначними числами, сказав Лука Маестро, фінансовий директор Apple, в інтерв'ю Bloomberg Television. Він очікує, що iPhone 12 Pro Max з великим екраном буде "неймовірно успішний" в цьому регіоні, і  що в грудневому кварталі його продажі в Китаї зростуть.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple продала мільярд IPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини