Головна Новини HI-tech технології Постраждалі від збою сервісу Google отримають компенсацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Постраждалі від збою сервісу Google отримають компенсацію

Через несподіваний збій користувачі були змушені підписуватися на платний сервіс Google One

20 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

В цьому році з сервісом Google Photo відбулися збої. Через низку серйозних помилок система невірно додавала завантажені відео і фотографії в місця в хмарі. Користувачам відправлялося повідомлення про те, що їх ліміти перевищені, і вони були змушені купувати платну підписку Google One або перейти на більш дорогий тариф. Тепер Google пообіцяла повернути гроші тим власникам iPhone, які зіткнувся з цією проблемою.

Постраждалі від збою сервісу Google отримають компенсацію

ФОТО: ixbt.com

Помилку з Google Photo вже виправили. У компанії повідомили, що проблема торкнулася обмеженої кількості людей. Представники Google також запевнили, що всі завантаження залишилися в цілості. На даний момент команда Google пов'язується з клієнтами, які купили або оновили тариф Google One на iPhone і iPad через те, що побачили повідомлення про переповнене сховище. Компанія вже пообіцяла повернути кошти за підписку Google One в період, коли спостерігалася помилка.

Також повідомляється, що проблема не торкнулася користувачів Android.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", Google продовжить час служби оновлень безпеки Android. В майбутньому телефони Android будуть підтримувати до чотирьох нових версій ОС завдяки співпраці між Google і Qualcomm. Згідно з повідомленням в блозі інженерів Google, все нові мобільні платформи з чіпом Qualcomm отримають чотири оновлення версії ОС і чотири роки оновлень безпеки.

Крім того, видання "Коментарі" розповіло, що російський суд оштрафував Google на 3 млн рублів. Суд в Москві наклав штраф на Google за невиконання обов'язків оператора пошукової системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини