П'ять винаходів майбутнього, які повністю змінять наш світ

Ці винаходи ще більше спростять життя людей

Технічний прогрес активно розвиватися, і з кожним роком ми можемо спостерігати за новинками, неймовірними відкриттями та пристроями, які змінюють наш спосіб життя. І це лише початок, адже вчені з усього світу продовжують і далі створювати дивовижні винаходи. Які з них здатні кардинально змінити наше життя?

Летючий автомобіль


Цілком можливо, що літаючі автомобілі ми будемо бачити не тільки в кінофільмах про далеке майбутнє, а й в реальному житті. Транспорт зможе використовувати електромагнетизм: завдяки силі магнітного поля він зможе витати в повітрі, і паливо вже не буде потрібно. Автомобілі перетворяться в роботів, які допоможуть людям планувати день.

Всі речі можна буде надрукувати на 3D принтері


Дивний винахід, яке активно використовується на сьогодні для виготовлення різних деталей, ліків, протезів і навіть органів. Плюс до всього, за допомогою 3D принтера почали будувати будинки. В майбутньому завдяки цьому пристрою можна буде надрукувати все: одяг, взуття та інші речі.

Щоб відкрити інтернет, досить буде моргнути


Люди матимуть нескінченний доступ до інформації в будь-якому місці й в будь-який час. Наприклад, в магазині ви зможете прочитати всю доступну інформацію про будь-який товарі, досить буде просто моргнути.

Замість лікаря буде розумний гаджет


Так, в майбутньому люди забудуть про довгі черги в лікарнях, а лікарські помилки будуть зведені до мінімуму. Та й сама професія зміниться. Діагноз, курс лікування та інші проблеми можна буде вирішити за допомогою "розумного" гаджета.

Колір предметів зможе змінюватися за вашим бажанням


Погодьтеся, що ви б не відмовилися від такої "надздібності"? Цілком можливо, що в майбутньому люди зможуть змінювати колір шпалер і форму столу, коли і як їм захочеться. Пластик і метал стануть як пластилін, який буде набирати необхідної вам форми й кольору. З таких матеріалів будуть зроблені побутова техніка, меблі й навіть дитячі іграшки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що майбутнє вже настало: п'ять вагомих доказів.