Головна Новини HI-tech технології Названо найбільш "розумне" місто в світі: повна несподіванка
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш "розумне" місто в світі: повна несподіванка

Всесвітній конгрес Smart City Expo назвав найбільш "розумне" місто в світі

21 листопада 2020, 13:59 comments1669
Поділіться публікацією:

Шанхай був названий "найрозумнішим містом" на Всесвітньому конгресі Smart City Expo (SCEWC), ставши першим китайським містом, яке отримало цю нагороду.

Названо найбільш "розумне" місто в світі: повна несподіванка

Шанхай став "найрозумнішим

З 2011 року вручення нагороди проводиться в Барселоні кожного листопада. У зв'язку з глобальною пандемією COVID-19 нагорода проходила з вівторка по середу в цьому році в Барселоні, Шанхаї і Нью-Йорку одночасно, як онлайн, так і офлайн.

Нагорода World Smart City Awards щорічно вручається SCEWC для заохочення розмаїття, інклюзивності, рівності, безпеки та співробітництва. В цьому році Шанхай став переможцем конкурсу "Міська нагорода" на SCEWC. У минулому році таку нагороду отримав Стокгольм.

Мао Хуейдун, генеральний директор Smart City Expo World Congress і Tomorrow City, сказав, що ця нагорода є всеосяжною демонстрацією ефективності та досягнень будівництва "розумного" міста в Шанхаї за останні роки.

В даний час в Шанхаї є 31 400 відкритих базових станцій 5G і 49 800 невеликих домашніх станцій 5G. За словами заступника мера Шанхая У Цина, Шанхай надає великого значення провідній ролі цифровізації, мереж і інтелекту в міському розвитку. Місто буде і далі просувати цифрову трансформацію і прагнути побудувати "розумне" місто, яке принесе своїм жителям почуття вигоди, щастя і безпеки.

Як повідомляє видання "Коментарі", в Торонто побудують "розумний" квартал з дерев'яними хмарочосами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини