Компанія OPPO готується представити потужний камерофон

Рекламний ролик OPPO показує, скільки камер матимуть нові смартфони

Китайська компанія OPPO, один з найбільших світових постачальників смартфонів, представила рекламний ролик, який демонструє дизайн смартфонів сімейства F17. Найближчим часом відбудеться презентація новинок. Про це повідомляє видання Aroged.

У серію увійдуть базова модель OPPO F17 і більш потужна модифікація OPPO F17 Pro. Як повідомлялося раніше, ці пристрої будуть найтоншими смартфонами 2020 року з товщиною корпуса 7,48 мм.

На опублікованому відео показано шість камер. У передній частині розташований подвійний блок, для якого в лівому верхньому кутку дисплея передбачено довгастий отвір. Основна чотирьохкамерна камера виконана у вигляді модуля квадратної форми з округленими кутами: оптичні компоненти організовані у вигляді матриці 2 × 2.


Джерела в Інтернеті розкривають передбачувані характеристики старшої з двох новинок. OPPO F17 Pro імовірно буде включати в себе 6,59-дюймовий дисплей, акумулятор ємністю 4320 мАг з підтримкою зарядки 30 Вт і процесор Snapdragon 730 середнього рівня. Зчетверена камера імовірно буде поєднувати в собі сенсори на 64, 12, 8 і 2 мільйони пікселів. Подвійна селфі-камера буде включати 32-мегапіксельний основний сенсор.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів.