Компанія ASUS анонсувала інноваційну технологію шумозаглушення

Нова технологія ASUS усуне небажаний фоновий шум під час гри або роботи

Компанія ASUS анонсувала нову технологію AI, мікрофон з шумозаглушенням (AI Mic), яка усуває небажаний фоновий шум для чіткого голосового зв'язку під час роботи або гри. Нова технологія використовує машинне навчання на основі чіпсету для фільтрації і видалення інших людських голосів і навколишніх звуків, таких як вітер або шум транспорту. Ця нова технологія тепер доступна на адаптері для мікрофона ASUS AI з шумозаглушенням і новітніх навушниках ROG.

Адаптер ASUS AI з шумозаглушенням для мікрофонів - це перший у світі адаптер USB-C на 3,5 мм з вбудованою технологією AI Mic. Він підключається до будь-якої гарнітури через 3,5-мм аудіороз'єм, щоб надати користувачам кришталево чистий голосовий зв'язок. Вбудований чіпсет виконує всю обробку звуку, тому адаптер не впливає на продуктивність мобільного пристрою, ПК або ноутбука, до якого він підключений. Вагою лише 8 грам, мікрофонний адаптер AI з шумозаглушенням включає ексклюзивну технологію ASUS Hyper-Grounding для запобігання електромагнітним перешкодам для безшумного звуку. На деяких ринках він доступний з адаптером USB Type-C-to-Type-A.

Крім адаптера ASUS представила три нові гарнітури, в яких застосовується ШI-технологія шумозаглушення: ROG Strix Go, ROG Strix Go 2.4 і ROG Theta 7.1. Пристрій ROG Strix Go (USB-C) є легкою, складною ігровою гарнітурою, сумісною з більшістю гаджетів, ПК, Mac, ігровими консолями (наприклад, Nintendo Switch в ручному режимі і Sony PlayStation 4).

Бездротові навушники ROG Strix Go 2.4 працюють по радіоканалу 2,4 ГГц, а вбудований роз'єм 3,5 мм дозволяє підключатися до Microsoft Xbox One і інших пристроїв. Функція швидкої зарядки забезпечує до трьох годин використання після всього лише 15-хвилинної зарядки, час використання гарнітури при повній зарядці - до 25 годин. Нарешті, ROG Theta 7.1 - це преміальна 7.1-канальна ігрова гарнітура об'ємного звучання, яка має вісім дискретних драйверів ASUS Essence.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект замінить співробітників Microsoft.