Головна Новини HI-tech технології Компанія Ілона Маска розширює свої підземні тунелі під Лас-Вегасом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ілона Маска розширює свої підземні тунелі під Лас-Вегасом

The Boring Company планує велике розширення підземної транспортної системи Лас-Вегаса

16 грудня 2020, 13:24
Поділіться публікацією:

Компанія Ілона Маска, що займається прокладкою тунелів, The Boring Company, планує велике розширення в масштабах міста підземної транспортної системи, яку вона будує в Лас-Вегасі. Тепер стартап хоче побудувати 10-мильну підповерхневу "петлю", яка буде обслуговувати знамениту Лас-Вегас-Стріп з готелями-казино і буде доходити до центру міста, а також до міжнародного аеропорту Маккаран, причому всі з автомобілями Tesla. The Boring Company також хоче побудувати додаткову петлю, яка з'єднає об'єкти, що належать Caesars Entertainment.

Компанія Ілона Маска розширює свої підземні тунелі під Лас-Вегасом

ФОТО: Sundries

Нові тунелі дозволять дістатися від конференц-центру Лас-Вегаса до затоки Мандалай всього за три хвилини, на відміну від 30 хвилин по наземних дорогах у години пік, заявляє компанія.

Плани, про які вперше повідомив журнал Las Vegas Review-Journal, були детально описані в пропозиціях, поданих чиновникам округу Кларк в понеділок. Прагнення до розширення Boring Company почалося всього через кілька днів після того, як Лас-Вегаське управління по організації з'їздів і відвідувачів (LVCVA) завершило покупку монорельсової дороги Лас-Вегаса, яка у вересні оголосила про банкрутство після закриття в березні.

Boring Company все ще працює над тим, щоб відкрити для публіки свій перший підземний перевізник людей в Лас-Вегасі, розташований під Конференц-центром (який належить компанії LVCVA). Спочатку її планувалося відкрити в січні 2021 року до щорічної виставки побутової електроніки, але перехід виставки до віртуального заходу завадив цим планам.

Як повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини