Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія представила бюджетні зарядні адаптери
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила бюджетні зарядні адаптери

Нові зарядні пристрої виготовляються з використанням напівпровідників на основі нітриду галію

29 липня 2020, 10:36
Поділіться публікацією:

Бренд Nubia провів велику презентацію. Одними з новинок стали нові потужні зарядні адаптери. Зокрема, зарядний пристрій GaN на 120 Вт з трьома портами для зарядки. Він виготовляється з використанням напівпровідників на основі нітриду галію. Використання напівпровідникових матеріалів на основі нітриду галію має переваги надпровідності, стійкості до високих температур, кислот і лугів, а також значно зменшує розмір зарядного пристрою. Про це повідомляє PingvinPro.

Китайська компанія представила бюджетні зарядні адаптери

Досі більшість зарядних пристроїв GaN були розраховані або на 65 Вт, або на 90 Вт, але трипортовий зарядний пристрій Nubia GaN збільшив потужність до 120 Вт. Три порти, якими оснащений пристрій – це 1 х USB-A та 2 х USB-C. Його можна використовувати для зарядки декількох пристроїв, таких як смартфони, планшети та навіть ноутбуки. Компанія стверджує, що її зарядний пристрій на 25% менший, ніж блок живлення від MacBook Pro 96 Вт USB-C. Крім компактної конструкції, адаптер має стильний і лаконічний дизайн.

Також Nubia випустила трипортовий зарядний пристрій GaN на 65 Вт та двопортовий на 45 Вт. Ще було представлено кабель для передачі даних типу "2в1" з USB-C, який підтримує 5А і швидку зарядку. Nubia GaN потужністю 120 Вт коштує ¥ 299 (≈ ₴ 1 184 / $ 43), а зарядні адаптери на 65 Вт та 45 Вт коштують ¥ 169 (≈ ₴ 670 / $ 24) і ¥ 99 (≈ ₴ 392 / $ 14) відповідно. Кабель "2в1" з USB-C коштує ¥ 79 (≈ ₴ 313 / $ 11).

Як повідомляло видання "Коментарі", Adobe покращує функціонал Photoshop для iPad.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини