Інтелектуальний помічник Amazon отримає нові соціальні функції

Інтелектуальний помічник Alexa зможе приєднатися до дзвінків через Zoom

Amazon анонсувала нові функції для свого інтелектуального помічника Alexa і супутніх продуктів Echo, включаючи групові виклики і підтримку нових можливостей відеоконференцзв'язку на своєму Echo Show 8. Ці функції з'явилися якраз напередодні найбільших свят року, надаючи користувачам нові способи зв'язку зі своїми друзями і сім'єю, залишаючись соціально дистанційованими.

Відеоконференції та дзвінки стануть основним способом спілкування багатьох людей зі своєю сім'єю і друзями в це Різдво і Новий рік. Компанії, не останньою з яких є Amazon, щосили намагалися випускати, покращувати і просувати продукти з цими функціями на тлі безпрецедентного попиту.

У Alexa вже є функції зв'язку, які можуть підключати користувачів, але не зовсім на тому рівні, який потрібно багатьом зараз, і саме тут з'являється нова підтримка групових викликів. Наприклад, ця функція з'явилася, для користувачів в США, у яких є Echo Show, Echo Dot або звичайні динаміки Echo.

Власник Echo може створити групу, назвати її, а потім будь-який доданий до групи може приєднатися до дзвінка, попросивши Alexa зателефонувати йому. Крім того, власники пристроїв Echo Show 8 тепер можуть приєднуватися до відеодзвінків через Zoom за допомогою інтелектуального дисплея, а також до дзвінків через Amazon Chime.

Крім цих функцій, Amazon повідомляє, що планшети Fire Kids Edition і Fire з додатком Amazon Kids тепер можна використовувати для відеодзвінків і вихідних дзвінків Alexa затвердженим контактам. Крім того, в Alexa є нова функція субтитрів для користувачів відеопристроїв, у яких проблеми зі слухом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon допоможе відстежувати несвідомих співробітників.