Головна Новини HI-tech технології Інтелектуальний помічник Amazon отримає нові соціальні функції
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтелектуальний помічник Amazon отримає нові соціальні функції

Інтелектуальний помічник Alexa зможе приєднатися до дзвінків через Zoom

19 грудня 2020, 20:20
Поділіться публікацією:

Amazon анонсувала нові функції для свого інтелектуального помічника Alexa і супутніх продуктів Echo, включаючи групові виклики і підтримку нових можливостей відеоконференцзв'язку на своєму Echo Show 8. Ці функції з'явилися якраз напередодні найбільших свят року, надаючи користувачам нові способи зв'язку зі своїми друзями і сім'єю, залишаючись соціально дистанційованими.

Інтелектуальний помічник Amazon отримає нові соціальні функції

ФОТО: ZDNet

Відеоконференції та дзвінки стануть основним способом спілкування багатьох людей зі своєю сім'єю і друзями в це Різдво і Новий рік. Компанії, не останньою з яких є Amazon, щосили намагалися випускати, покращувати і просувати продукти з цими функціями на тлі безпрецедентного попиту.

У Alexa вже є функції зв'язку, які можуть підключати користувачів, але не зовсім на тому рівні, який потрібно багатьом зараз, і саме тут з'являється нова підтримка групових викликів. Наприклад, ця функція з'явилася, для користувачів в США, у яких є Echo Show, Echo Dot або звичайні динаміки Echo.

Власник Echo може створити групу, назвати її, а потім будь-який доданий до групи може приєднатися до дзвінка, попросивши Alexa зателефонувати йому. Крім того, власники пристроїв Echo Show 8 тепер можуть приєднуватися до відеодзвінків через Zoom за допомогою інтелектуального дисплея, а також до дзвінків через Amazon Chime.

Крім цих функцій, Amazon повідомляє, що планшети Fire Kids Edition і Fire з додатком Amazon Kids тепер можна використовувати для відеодзвінків і вихідних дзвінків Alexa затвердженим контактам. Крім того, в Alexa є нова функція субтитрів для користувачів відеопристроїв, у яких проблеми зі слухом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon допоможе відстежувати несвідомих співробітників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини