Головна Новини HI-tech технології Instagram відзначив ювілей святковими оновленнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram відзначив ювілей святковими оновленнями

Користувачі Instagram зможуть випробувати нові функції у зв'язку з ювілеєм

6 жовтня 2020, 17:30
Поділіться публікацією:

Instagram сьогодні виповнюється 10 років, і в рамках святкування своєї річниці компанія випускає ряд нових функцій, в першу чергу призначених для боротьби з онлайн-знущаннями. Крім того, протягом обмеженого часу Instagram також дозволить користувачам iPhone і Android налаштовувати значок програми на головному екрані. Про це повідомляє видання Phone Hacks.

Instagram відзначив ювілей святковими оновленнями

Instagram святкує ювілей

В рамках поновлення Instagram розширить свої "підштовхуючі" попередження, щоб попереджати користувачів щоразу, коли вони намагаються опублікувати грубий коментар. У попереджуючому повідомленні також буде вказано, що Instagram може в кінцевому підсумку відключити облікові записи користувачів, які часто порушують його правила. Компанія також спробує захистити одержувача від таких ненависних коментарів, автоматично приховуючи їх.

Також з'явилася нова функція карти історій. Це буде приватна карта, на якій будуть показані всі історії, опубліковані користувачами за останні три роки. У користувачів буде можливість поділитися цими історіями або зберегти їх.

Щоб підтримати малий бізнес і авторів, Instagram тепер дозволить їм позначати продукти в своєму контенті IGTV, щоб користувачі могли безпосередньо купувати цікаві для них продукти. Ця функція також з'явиться в Reels в найближчому майбутньому.

Як повідомляло видання "Коментарі", історії з Instagram стануть доступні на Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини