Головна Новини HI-tech технології Huawei запустить першого віртуального помічника в своєму магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei запустить першого віртуального помічника в своєму магазині

Huawei офіційно відкрила свій новий флагманський магазин, в якому буде діяти AR Panda

8 грудня 2020, 18:37
Поділіться публікацією:

6 грудня 2020 року Huawei офіційно відкрила свій новий флагманський магазин в Ченду, Китай. Це третій флагманський магазин Huawei, відкритий в 2020 році і пропонує споживачам різноманітні послуги.

Huawei запустить першого віртуального помічника в своєму магазині

ФОТО: Huawei Central

Huawei вперше представила AR Panda, яку люди можуть бачити, використовуючи свій смартфон, взаємодіючи з деталями магазину. AR Panda також може працювати в якості вашого продавця-консультанта, знайомлячи з різними продуктами Huawei і проводячи вас по всьому флагманському магазину.

Крім покупки нових продуктів, цей новий флагманський магазин Huawei пропонує споживачам випробувати нові "розумні" продукти і різні споживчі товари. До них відносяться очищувачі повітря, підмітальні машини, інтелектуальні шафи для взуття та інші важливі пристрої для "розумного" будинку.

Крім того, Huawei також пропонує набір аксесуарів інших брендів в поєднанні з хмарними сервісами для підвищення якості обслуговування клієнтів. Згідно з інформацією, недавній запуск серії смартфонів Huawei Mate 40 викликав масовий відгук покупців в Китаї і змусив Huawei збільшити свою присутність в країні. Тому Huawei вирішила відкрити нові офлайн-магазини, щоб просувати офлайн-бронювання і збільшувати обсяг продажів на ринку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei запропонує винагороду основним розробником інді-ігор. Інді-ігри, які публікуються в AppGallery через портал Unity Distribution Portal, змогли претендувати на отримання спеціальних грантів. Наприклад, деяким були надано 85% доходу від IAP протягом перших двох років. Крім того, 30 кращих інді-проектів отримають 1000 євро на рахунок рекламної платформи Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини