Головна Новини HI-tech технології Google оголосив кращі програми 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Google оголосив кращі програми 2020 року

1 грудня Google називає кращі додатки і ось результат року, що минає

1 грудня 2020, 18:22
Поділіться публікацією:

Google Play оголосив переможців своїх нагород на кінець року, включно з вибором користувачів і редакторів за кращі програми, фільми, телешоу і книги. Як і в останні пару років, користувачі голосували за своїх фаворитів у кожній категорії.

Google оголосив кращі програми 2020 року

ФОТО: TechSpot

Disney + став кращим додатком року для користувачів в США, а SpongeBob: Krusty Cook-Off отримав нагороду в ігровій категорії. Їх улюблений фільм — "Погані хлопці на все життя", а приз глядацьких симпатій за книгу року дістався фільму Стівена Кінга "Якщо кровотеча".

Своє слово висловили і редактори американської версії Google Play. Вони вибрали Loóna, додаток для релаксації перед сном, як кращу гру 2020 року, і The Legend of Zelda: Breath of the Wild, натхненну Genshin Impact, як кращу гру року в магазині Play Store.

П'ять кращих фільмів — це Білл і Тед "Лицем до лиця з музикою", "Просто милосердя", "Міс Джунтінт", "Вперед" і "Оскароносний паразит". Серед книг, обраних редакторами, — "Земля обітована" Барака Обами, "Рішення та інші проблеми" Аллі Брош і "У вас був я в Hola" Алексіс Дарія.

В повний список нагород увійшли нагороди в ряді інших категорій. Редактори Google Play включили додаток Кріса Хемсворта для фітнесу і харчування Centr як одне з кращих додатків для особистісного зростання, а додаток Zoom — в розділ повсякденних речей. ShareTheMeal від ООН був названий одним з кращих додатків магазину назавжди, а Disney + і Dolby On були згадані в списку кращих додатків для розваги.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google дає користувачам цікаву можливість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини