Головна Новини HI-tech технології Google додає функцію групових відеодзвінків
commentss НОВИНИ Всі новини

Google додає функцію групових відеодзвінків

У групових відеоконференціях Google зможуть взяти участь понад тридцять осіб

26 червня 2020, 16:08
Поділіться публікацією:

Компанія Google повідомила сьогодні в своєму блозі про нові способи використання переваг інтелектуальних відеоекранів для користувачів шляхом надання групових функцій відео на пристроях.

Google додає функцію групових відеодзвінків

Групові дзвінки через Zoom, Google Meet та інші служби відеоконференцій стали більш поширеними, оскільки світова пандемія COVID-19 змусила багатьох людей сховатися в своїх будинках і обмежити фізичне спілкування з друзями, родиною та колегами по роботі. Інтелектуальні дисплеї, здавалося б, є хорошим рішенням для потреби в нових формах підключення відео, але були обмежені відео-чатами один на один. Сьогоднішнє оголошення від Google повідомляє про додавання групових дзвінків в якості функції інтелектуальних дисплеїв.

Google повідомив, що користувачі можуть розмістити до 32 осіб у груповому відеовиклику. В оголошенні згадується "розумний" дисплей Google Nest Hub Max, але нова функція також підтримується на "смарт-дисплеї LG XBOOM AI ThinQ WK9, BL Link View і 8-дюймовому і 10-дюймовому інтелектуальних дисплеях Lenovo".

Існує також можливість приєднатися до наради, якої немає в календарі. Після команди "Гей, Google, приєднуйся до зустрічі", відкриється діалогове вікно з опцією "ввести код зустрічі". Так користувач зможе ввести свій код зборів і бути на зв'язку. Ця функція доступна тільки на інтелектуальному дисплеї Nest Hub Max.

Goolge також вказав, що ця бета-програма вимагає, щоб адміністратори G Suite зареєстрували свій домен в G Suite за допомогою бета-програми Google Assistant.

Як повідомляло видання "Коментарі", працівники Google протестують проти співпраці з поліцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини