Головна Новини HI-tech технології Google анонсував чергове оновлення своїх карт: які функції додали
commentss НОВИНИ Всі новини

Google анонсував чергове оновлення своїх карт: які функції додали

Тепер на Google Maps можна буде побачити де і скільки людей хворіють коронавірусом

25 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

На Google Maps незабаром з'явиться оновлення, яке покаже, наскільки поширений коронавірус в різних куточках планети. Про це пише CNN.

Google анонсував чергове оновлення своїх карт: які функції додали

Починаючи з цього тижня додаток Maps буде відображати семиденні середні показники нових випадків захворювання COVID-19 на 100 000 осіб. Вибрані області будуть показувати, збільшуються або зменшуються випадки захворювання, і будуть заштриховані одним з шести кольорів, щоб показати, скільки нових випадків було зареєстровано.

У своєму блозі Google відзначає, що інструмент показує критичну інформацію про випадки зараження COVID-19 в регіоні, щоб люди могли приймати більш обґрунтовані рішення про те, куди йти і що робити.

Google збирає дані з трьох джерел: Університету Джона Хопкінса, The New York Times і Вікіпедії. Вони отримують свої дані від Всесвітньої організації охорони здоров'я та інших громадських або урядових організацій охорони здоров'я. Інформація доступна для всіх 220 країн, в яких працює Google Maps.

Ця функція скоро буде доступна на iOS і Android версії Google Maps. Щоб використовувати його, відкрийте додаток, натисніть кнопку шарів (два квадрати один над одним) в правому верхньому кутку і натисніть кнопку "Інформація про C OVID -19". Це покаже кольоровий додаток, що показує кількість звернень.

Нагадаємо, компанія Google внесла зміни в сервіс "Карти", щоб допомогти людям бути більш поінформованими на дорозі. Нові дорожні значки видно в додатку на перехрестях по всіх містах США як на Android, так і на iOS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини