Головна Новини HI-tech технології Чотири кращих мобільних додатки для відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири кращих мобільних додатки для відпочинку

Google обрав мобільні додатки, які допоможуть розслабитися та відпочити

22 грудня 2020, 14:07
Поділіться публікацією:

Google назвав кращі програми та ігри 2020 року в магазині Play Market, серед яких додатки для релаксації. Перелік кращих мобільних додатків для відпочинку опубліковано в Telegram-каналі МОЗ України "Психологічна підтримка".

Чотири кращих мобільних додатки для відпочинку

Фото з відкритих джерел

"Яким би важким не був 2020 рік, ці програми та ігри підіймали нам настрій і допомагали розслабитися", — відзначили в компанії Google.

В переліку кращих додатків відразу кілька сервісів для релаксу та сну:

1) Medito: Free Meditation, Sleep & Mindfulness. Цей додаток поліпшує психічний стан за допомогою керованих медитацій, дихальних вправ та звуків, що розслабляють.

2) Sleep Theory – Sleep Tracker & Sleep Sounds. Застосунок, який допомагає виробити регулярні звички сну і поліпшити його.

3) Calmaria. Сервіс, який навчить вправ для розслаблення.

4) Loóna. А це додаток допоможе краще заснути.

Нагадаємо, психологи дали рекомендації, які допоможуть заснути та відволіктися від зайвих думок. Адже дуже часто ми не можемо заснути. Це буває навіть тоді, коли ми дуже втомилися фізично. Виною всьому – безліч тривожних і нав'язливих думок, що нас переслідує. Є декілька простих порад, які допоможуть цього уникнути.

Як повідомлялося, в метушні сьогодення так і хочеться відволіктися та розслабитись, опинившись на деякий час у світі ігор. З еволюцією смартфонів мобільних розваг стало все більше, саме тому більшість людей в будь-який момент може насолодитись віртуальною реальністю сидячи в черзі або чекаючи на автобус. Всі люди різні, тому існує безліч жанрів розваг на кожен смак. Для представників кожного жанру, до вашої уваги портал "Коментарі" пропонує декілька ігор, які допоможуть подолати безділля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини