Головна Новини HI-tech технології Білл Гейтс відреагував на теорії про чіпування людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс відреагував на теорії про чіпування людей

Білл Гейтс назвав чутки про імплантацію мікрочіпів в людей "безглуздими і дивними"

5 червня 2020, 14:16 comments1739
Поділіться публікацією:

Під час зустрічі з журналістами мільярдер-філантроп Білл Гейтс спростував необґрунтовані теорії про те, що він стоїть за змовою з метою використання вакцин для імплантації мікрочіпів в людей.

Білл Гейтс відреагував на теорії про чіпування людей

"Я ніколи не займався якимись речами типу мікрочіпів. Ці чутки майже важко заперечувати, тому що це так безглуздо і дивно", — заявив Гейтс.

Протягом багатьох років Гейтс говорив про небезпеки пандемій і закликав світових лідерів, у тому числі Дональда Трампа в кінці 2016 року, зробити більш рішучі кроки, щоб бути готовими до них.

Тепер, посилаючись на зобов'язання Фонду Білла і Мелінди Гейтс про виділення 300 мільйонів доларів США на боротьбу з COVID-19 та розробку вакцини, деякі праві групи і експерти почали поширювати в січні дезінформацію про те, що Гейтс якимось чином стоїть за створенням вірусу і хоче отримати прибуток. від нього.

Пов'язані з коронавірусом теорії змови про Гейтса підірвали соціальні мережі і телебачення: вони згадувалися 1,2 мільйона разів з лютого по квітень, повідомила виданню The New York Times медіа-розвідувальна компанія Zignal Labs.

В опитуванні, проведеному в кінці травня Yahoo News і YouGov, 28% американців заявили, що вважають теорію змови правдивою. Коли Гейтса запитали про опитування, він сказав, що це "трохи хвилює", але це не завадило урядам та іншим групам по всьому світу фінансувати зусилля з розробки вакцини проти COVID-19.

Як повідомляло видання "Коментарі", Білл Гейтс купив маєток в Каліфорнії за рекордну суму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

13 жовтня 2021, 01:33

Лжец!!! Пусть расскажет о запатентованной технологии жидких чипов и внедренной!!! Зачем такое зло вообще нужно!!!


Новини