Головна Новини HI-tech технології Безос більше не найбагатша людина в світі: хто зайняв престол
commentss НОВИНИ Всі новини

Безос більше не найбагатша людина в світі: хто зайняв престол

Статки Ілона Маска оцінюється майже в 200 мільярдів

7 січня 2021, 23:00 comments1255
Поділіться публікацією:

Ілон Маск тільки що став найбагатшою людиною в світі зі статком понад 185 мільярдів доларів.

Безос більше не найбагатша людина в світі: хто зайняв престол

Ілон Маск найбагатший в світі

Підвищення вартості акцій Tesla в четвер допомогло Маску обігнати Джеффа Безоса, який був найбагатшою людиною з 2017 року і в даний час має близько 184 мільярдів доларів. Зростання добробуту Маска за останній рік стало найшвидшим підйомом на вершину списку найбагатших в історії людей — і знаменує собою драматичний фінансовий поворот для знаменитого підприємця, який лише 18 місяців тому був у заголовках газет через швидке спалювання грошей Tesla і його особистих важелів протидії.

Маск почав 2020 рік з доходом близько 27 мільярдів доларів і ледь увійшов в число 50 найбагатших людей. Злітна ціна акцій Tesla, яка зросла більш ніж у дев'ять разів за останній рік, разом з його щедрим пакетом заробітної плати збільшили його власний капітал більш ніж на 150 мільярдів доларів.

Тим часом, ціна акцій Amazon залишалася нижчою через можливість посилення регулювання з боку Вашингтона. Ілон Маск обігнав Уоррена Баффета в липні і став сьомою найбагатшою людиною. У листопаді Маск обійшов Білла Гейтса і став другою за багатством людиною. За останні 12 місяців Маск заробив більше багатства, ніж весь власний капітал Білла Гейтса в 132 мільярди доларів.

Акції Tesla недавно торгувалися приблизно по 790 доларів, що на 4% більше, ніж у четвер. Ринкова вартість компанії зросла до 737,6 мільярда доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Apple були всі шанси заволодіти TeslaІлон Маск розповів, що генеральний директор Apple Тім Кук нехтував переговорами про покупку його автомобільної компанії ще у 2017 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини