Головна Новини HI-tech технології Бета-версія оновленої Android опинилася у вільному доступі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бета-версія оновленої Android опинилася у вільному доступі

Власники смартфонів Pixel 4 поділилися інформацією про бета-версію Android 11

2 червня 2020, 16:50 comments1529
Поділіться публікацією:

Деякі власники смартфонів Google Pixel вже отримали бета-версію Android 11, що дає ще більше інформації про нову версію Android. У своєму твіті Мішал Рахман з XDA Developers сказав, що два користувача Pixel 4 XL повідомили, що отримали оновлення, розкривши нові подробиці про функції Android 11.

Бета-версія оновленої Android опинилася у вільному доступі

Бета-версія демонструє ряд функцій, які розробляються для Android 11. Для розробників з'явилася нова можливість переміщувати елементи керування мультимедіа свого додатку з панелі сповіщень в меню "Швидкі налаштування", звільняючи місце для інших повідомлень. Параметри відтворення відображаються ліворуч від згорнутого меню, і портал 9to5Google зазначає, що воно відкривається у верхній частині екрана, коли меню повністю відкривається.

Pixel Launcher також був оновлений як частина бета-версії, що дозволяє програмному забезпеченню Google автоматично заповнювати нижній ряд головного екрану Pixel пропозиціями додатків. Ці пропозиції раніше перебували у верхній частині вікна програми, але тепер користувач може розмістити їх прямо на головному екрані. Значки додатків, як правило, трохи підтягуються, завдяки трьом новим формам значків, які можна налаштовувати.

Google планував анонсувати бета-версію Android 11 3 червня, але вирішив відкласти запуск через протестні акції. Нова дата анонса ще не призначена, тому неясно, коли ця бета-версія програмного забезпечення може стати більш доступною.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google має намір перейменувати Android TV.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини