Головна Новини HI-tech технології Apple запатентувала технологію дистанційного селфі
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple запатентувала технологію дистанційного селфі

Apple подала заявку на патент унікальної технології дистанціювання задовго до початку пандемії

9 червня 2020, 13:48 comments1444
Поділіться публікацією:

Компанія Apple представила технологію, яка дозволила б користувачам отримувати "групові селфі" у відповідності з нещодавно виданим патентом. Як повідомляється в Протоколі, патент може бути способом, що дозволяє користувачам робити групові селфі один з одним, дотримуючись принципів соціального дистанціювання.

Apple запатентувала технологію дистанційного селфі

Патент, вперше оприлюднений Patently Apple, описує технологію, яка дозволить людині з пристроєм Apple запросити віддалених користувачів взяти участь у груповому селфі, а потім об'єднати окремі зображення в один продукт.

Згідно із заявою Apple, "синтетичне групове селфі" може складатися з нерухомих зображень, збережених зображень або потокових відеозображень у реальному часі і зберігатися як "багаторесурсні об'єкти". Це означає, що користувачі можуть змінювати композицію групового селфі після його створення.

Apple не заявляє, орієнтована ця технологія на iPhone, iPad або Macbook, але найшвидша реалізація була б з мобільним пристроєм. Хоча під час пандемії коронавіруса у цієї технології є очевидні застосування, Apple майже напевно не враховувала соціальне дистанціювання, коли вперше подала заявку на цей патент в 2018 році. Як і у випадку з будь-яким іншим патентом, неясно, чи буде технологія впроваджена в пристрій. Поки що ідея залишається теоретичною.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple змушена закрити свої магазини через громадянські заворушення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини