Головна Новини HI-tech технології Amazon представила дрон для охорони будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon представила дрон для охорони будинків

Always Home Cam реагуватиме на виявлення порушень системою сигналізації

25 вересня 2020, 16:22
Поділіться публікацією:

У 2018 році Amazon завершила операцію з придбання стартапа Ring. З того часу американський техногігант значно розширив діяльність бренду, так що Ring став основним продуктом домашньої безпеки. Нова розробка називається Always Home Cam, це свого роду дрон, здатний переміщатися по будинку і знімати кожну кімнату, коли господаря немає поруч. Про це повідомляє видання EN 24.

Amazon представила дрон для охорони будинків

Коли дрон Always Home Cam завершує свій обхід, він повертається на свою базу для підзарядки. Він повинен з'явитися на ринку в наступному році за заявленою ціною 249,99 долара. За словами Джеймі Сіміноффа, засновника Ring, концепція Always Home Cam заснована на дуже простій ідеї, яка полягає в тому, щоб мати можливість контролювати весь будинок за допомогою одного об'єкта, не вкладаючи кошти в тонни камер.

Always Home Cam повністю автономний, його власник може контролювати та керувати дроном на свій розсуд. Іншими словами, йому можна дати команду літати за запитом або запрограмувати його на політ при виявленні порушення системою сигналізації. Очевидно, що такий продукт знову ставить питання про захист конфіденційності. Ring гарантує, що коли дрон повертається на підзарядку, камера буде вимкнена. За даними компанії, Always Home Cam записує тільки під час польоту.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon запускає інноваційну платформу для "розумного" будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини