Головна Новини HI-tech роботи В армії США для патрулювання режимних об'єктів використовують роботів-собак, які "вміють справляти нужду"
commentss НОВИНИ Всі новини

В армії США для патрулювання режимних об'єктів використовують роботів-собак, які "вміють справляти нужду"

Розкидання по території сигнальних маячків робособак нагадує оправлення потреби тваринами

18 листопада 2020, 22:30
Поділіться публікацією:








Військовослужбовці Військово-повітряних сил США використовують роботів-собак для охорони військових режимних об'єктів. Роботи обладнані приладами теплового випромінювання та відеокамерами, які таким чином дозволяють оператору, що керує "собакою" спостерігати та виявляти сторонніх осіб, які проникли на об'єкт. Крім того, за допомогою "системи відлякування" вони позбавляють територію бази від небажаного знаходження на ній тварин.
Роботизовані системи працюють як в режимі телеуправління, так і самостійно. Також у них є можливість функціонування "в зграї".


Раніше "Коментарі" писали про те, що вінницька компанія по створенню високих ІТ-технологій Winstar Technology анонсувала в недалекому майбутньому запуск робота українського виробництва Soil Bot для збору ягід в поле. Про це повідомляє інтернет-ресурс Ageek. Відомо, що інженери вже створили й протестували прототип робота. Для створення пристрою використовувалися технології комп'ютерного зору та алгоритми штучного інтелекту. Саме це в майбутньому дасть можливість точного виконання операцій, ідентифікацію та визначення стиглості ягід. Основа робота складається з платформи на колесах. Пристрій працює відбуватиметься через сонячні батареї. Для збору різноманітних видів ягід будуть використовуватися різні маніпулятори та камери.

В армії США для патрулювання режимних об'єктів використовують роботів-собак, які "вміють справляти нужду"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини