Українці створять робота-кур'єра (Неймовірне відео)

Міжнародний холдинг Modern Expo працює над розробкою новітнього робота, який зможе доставляти замовлення

Українські розробники працюють над створенням новітнього робота, який зможе доставляти різноманітні пакунки. Проектом займається міжнародний холдинг Modern Expo. Головний офіс компанії знаходиться в Луцьку.

Робота-кур'єра зватимуть Mebius. Вже відомо як він буде виглядати. Основна задача машини - якнайшвидше доставити клієнту товар.

Споживач сам зможе обрати час та місце доставлення через свій смартфон. Користувачу також має можливість відстежувати шлях свого товару.

В компанії повідомляють, що робот складатиметься з платформи, яка буде оснащена датчиками та системою управління.

Представники Modern Expo впевнені, що майбутня служба доставки буде повністю складатися з таких роботів-кур'єрів.

Подивитися та оцінити розробку можна у наступному відео.


Нагадаємо, що людиноподібний робот Софія створила автопортрет під назвою Sophia Instantiation. Картину продали на аукціоні у вигляді невзаємозамінних токенів за 688 тисяч доларів. Повідомляється, що портрет створено за підтримки художника і партнера блокчейн-інвестицій Eterna Capital Андреа Боначето. Саме він почав цей процес, створивши яскравий і барвистий портрет робота. Для того, щоб Софія змогла намалювати свою інтерпретацію, портрет був оброблений її нейронними мережами. Фото можна переглянути в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що компанія Boston Dynamics, відома своїми розробками в області робототехніки представила новий відеоролик, в якому показала можливості "руки" чотириногого механічного пса. Оновлена версія робота-собаки може збирати речі та саджати рослини. Відео дивіться тут.