Роботи Boston Dynamics зустрічають Новий рік карколомним танцем (ВІДЕО)

Роботи Boston Dynamics продемонстрували ще одну цікаву навичку

Роботи Atlas і Spot від Boston Dynamics можуть багато чого: спринт, гімнастичні вправи, паркур, сальто назад, відкривати двері, щоб впустити своїх друзів, мити посуд і влаштовуватися на справжню роботу. Але останнє відео компанії додає ще один вражаючий трюк в репертуар роботів: запальні танцювальні рухи.

У відеоролику представлена ​​вся лінійка роботів Boston Dynamics - гуманоїдний Atlas, Spot у вигляді собаки і Handle, що жонглює коробкою - всі разом вони утворюють скоординований танець під пісню The Contours "Do You Love Me".

Це не перший раз, коли Boston Dynamics демонструє танцювальні навички своїх роботів: у 2018 році компанія показала відео свого робота Spot, що виконує "Людину, що біжить" в "Uptown Funk". Але нове відео виводить навички цих роботів на новий рівень. Вони показують чудеса на танцполі: плавно біжать, стрибають, човгають і крутяться в різних рухах.

Ситуація стає ще більш неймовірною в міру того, як все більше роботів з'являються, виступаючи в такій скоординованій танцювальній програмі, яка може осоромити танцювальні навички багатьох людей. У порівнянні з різкими рухами ітерації Atlas 2016 року нова модель виглядає майже як створення комп'ютерної графіки.


Як повідомляло видання "Коментарі", японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів. В одному з міст Японії було встановлено кілька страхітливих роботів-вовків, які можуть рухатися і видавати жахливе виття в спробі запобігти нападу ведмедів. За даними видання The Guardian, в місті Такікава з'явилися два роботи "Вовк-монстр" після того, як у вересні в околицях помітили ведмедів.