Головна Новини HI-tech роботи KFC відкриває «ресторан майбутнього» з роботами в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

KFC відкриває «ресторан майбутнього» з роботами в Москві

KFC буде використовувати роботів

11 червня 2020, 00:03 comments1191
Поділіться публікацією:

Популярний у всьому світі ресторан швидкого харчування KFC анонсував відкриття нового ресторану майбутнього" в російській столиці з мінімальним контактом і взаємодіями між співробітниками закладу та відвідувачами. Про це повідомили у виданні TJournal.

KFC відкриває «ресторан майбутнього» з роботами в Москві

"Ресторан майбутнього" планують відкрити в Москві вже в червні 2020 року біля станції метро "Бутирська". У компанії KFC розповіли, що заклад буде працювати без кас — замість них планують використовувати термінали, а для прискореного оформлення замовлень гостям запропонують пройти біометричну ідентифікацію.

Така система зможе перетворювати фото особи в спеціальний цифровий код для оплати. Технологія запам'ятає цей код і в майбутньому відвідувачеві не доведеться проходити ідентифікацію заново.

Замовлення потрапляють в зал по конвеєру з кухні, а спеціальна роботизована рука поміщає їх в спеціальні комірки зберігання, де гості зможуть забрати замовлення. Дверцята відкриваються за допомогою системи розпізнавання осіб.

Також в ресторані будуть працювати менеджер і хостес для допомоги клієнтам. В KFC хочуть створити ресторан як "інкубатора інноваційних ідей".

Як повідомляв портал "Коментарі", клон TikTok видалили з Play Store після звинувачень у плагіаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини