Головна Новини HI-tech телефони З'явилися зображення першого смартфона Huawei (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися зображення першого смартфона Huawei (ФОТО)

Стали відомі характеристики майбутнього смартфона Huawei P50 Pro

31 грудня 2020, 16:53
Поділіться публікацією:
2020 рік був непростим для Huawei, але не за горами 2021 рік, і китайський виробник повинен продовжувати просувати якість і стандарти на ринку мобільних пристроїв. Перш ніж рік закінчиться, ми дізнаємося, чого можна очікувати від майбутнього смартфона Huawei P50 Pro.
Стів Хеммерстоффер (@OnLeaks) поділився на платформі Voice деякими подробицями про наступний флагман Huawei. І що найбільше виділяється, так це зображення, яке дає нам перше уявлення про смартфон, який буде випущений в 2021 році.
Відповідно до цього джерела, ми можемо очікувати величезний 6,6-дюймовий екран в корпусі висотою 159 мм і шириною 73 мм. Як і в попередні роки, можна очікувати не тільки зниження рентабельності, а й кривих.
Згідно витоку, у Huawei P50 Pro буде тільки одна фронтальна камера. Нагадаємо, що в 2020 році Huawei вирішила розмістити дві фронтальні камери на своїх вершинах. Вони були розміщені невеликою купкою в верхньому лівому кутку. Згідно з цим зображенню, в цьому році буде матися тільки одна камера, розміщена в центральній частині.
З'явилися зображення першого смартфона Huawei (ФОТО) - фото 2
Судячи з усього, Huawei вирішить виключити функцію в новому обладнанні. Замість магнітної звукової системи, такої як P40, Huawei вибере традиційні динаміки.
Здається майже остаточним той факт, що цей смартфон вийде на ринок з процесором Kirin 9000, який вже був помічений в Mate 40. Крім того, він може стати поворотним моментом, якщо вийде з HarmonyOS. Пам'ятайте, що це операційна система, яку Huawei буде мати в якості власної альтернативи Android.
Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei надала бета-версію своєї операційної системи.

З'явилися зображення першого смартфона Huawei (ФОТО)

З'явилося перше зображення нового смартфона. Фото: Entertainmentbox



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини