Головна Новини HI-tech телефони З'явилися рендери бюджетного 5G-смартфона: що задумала LG
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися рендери бюджетного 5G-смартфона: що задумала LG

Новий смартфон буде мати основний датчик на 64 Мп, а також роз'єм для навушників

6 жовтня 2020, 15:01
Поділіться публікацією:

Згідно з новим витоком, корейська компанія LG незабаром додасть ще один пристрій до свого списку відносно доступних смартфонів 5G. Йдеться про новий смартфон LG K92. Про це повідомляє видання GIZChina.

З'явилися рендери бюджетного 5G-смартфона: що задумала LG

LG представить новий смартфон

Нагадаємо, ще в серпні компанія LG представила LG Q92, назвавши його першим бюджетним смартфоном 5G серії Q. Тепер південнокорейський гігант може випустити LG K92 з унікальним дизайном.

Свіжий рендер смартфона опублікував популярний інсайдер Еван Бласс на платформі під назвою Voice. За його словами, пристрій буде продаватися компанією через магазини Cricket Wireless в США. На жаль, про характеристики смартфона інсайдер нічого не повідомив.

У будь-якому випадку по рендеру можна зрозуміти, що в смартфоні буде встановлений основний датчик на 64 Мп в блоці з чотирьох модулів. Цікаво, що виробник також забезпечив основну камеру чотирма світлодіодами спалаху.

З'явилися рендери бюджетного 5G-смартфона: що задумала LG - фото 2

Також можна помітити, що LG вже слідує тенденціям, позначеним Samsung. Колір задньої кришки буде відрізнятися по тонам. Один трохи світліший, інший трохи темніший. Поки невідомо, чи буде на тильній стороні смартфона скло або пластик.

Радує, що новинка буде оснащена міні-роз'ємом 3,5 мм для навушників. Також можна помітити, що на лівій грані будуть клавіші регулювання гучності і окрема кнопка для виклику Google Assistant, а справа буде кнопка включення з вбудованим датчиком відбитків пальців.

Як повідомляло видання "Коментарі", LG представила нові смартфони для активної аудиторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини