Vivo має намір представити найтонший 5G-смартфон (ФОТО)

Vivo X60 надійде в продаж в Китаї 29 грудня, про вихід на інші ринки невідомо

Передбачувані живі зображення смартфона Vivo X60 просочилися всього за пару тижнів до його запуску 29 грудня. Зображення дають нам чітке уявлення про те, як може виглядати телефон, і пропонують деякі з його можливих характеристик. Також передбачається, що Vivo X60 стане найтоншим смартфоном 5G в світі - тоншим, ніж iPhone 12 і iPhone 12 mini, які мають товщину 7,4 мм. Vivo вже підтвердила, що серія X60 буде поставлятися з Exynos 1080 SoC і включатиме оптику Zeiss.

Як повідомляє CNMO, тіпстер опублікував знімки, які нібито демонструють Vivo X60 наживо в трьох різних колірних варіантах. Смартфон, схоже, зберіг градієнтну обробку, яка була представлена ​​в серії Vivo X50 в минулому році.

Vivo X60 буде поставлятися з потрійними задніми камерами, а Vivo X60 Pro - з чотирма задніми камерами, як припускають недавні тизери, опубліковані на Weibo. Живі зображення, що з'явилися в мережі, також припускають наявність трьох камер на задній панелі Vivo X60, а також невелику нерівність. Крім того, у телефоні, схоже, є порт USB Type-C, решітка динаміка, слот для SIM-карти і основний мікрофон внизу.


У верхній частині Vivo X60, здається, є додатковий мікрофон і слоган з написом "Професійна фотографія". На додаток до живих зображень аналітик Weibo заявив, що Vivo X60 буде найтоншим телефоном 5G на ринку з товщиною 7,3 мм. Це менше, ніж у iPhone 12 та iPhone 12 mini завтовшки 7,4 мм.

Серія Vivo X60 надійде в Китай в кінці цього місяця з Exynos 1080 SoC. Він стане наступником телефонів Vivo X50, котрі дебютували в червні. Vivo X60 і X60 Pro, швидше за все, будуть працювати під управлінням OriginOS компанії з коробки. Недавній витік також розкрив дизайн з дірочками на обох телефонах Vivo: X60 з плоским дисплеєм і X60 Pro з вигнутим дизайном.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo починає вторгнення на європейський ринок.