Головна Новини HI-tech телефони У мережі з'явилися рендери нового смартфона OnePlus
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилися рендери нового смартфона OnePlus

Смартфон OnePlus 9 матиме вигнуту задню частину, оснащену трьома камерами

15 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

На сайті 91Mobiles виявлений ряд рендерів, що просочилися, які нібито зображують прийдешній смартфон OnePlus 9.

У мережі з'явилися рендери нового смартфона OnePlus

ФОТО: Twitter

Зазвичай 91Mobiles співпрацює зі знаменитим лідером з витоків інформації Стівом Хеммерстоффером (він же OnLeaks) в пошуках подібних витоків. Однак на цей раз, схоже, все по іншому. По суті, 91Mobiles взагалі не розголошує інформацію про своє джерело. Іншими словами, хоча у 91Mobiles хороший послужний список точних витоків рендеринга, важливо поставитися до цього конкретного витоку з більш ретельною перевіркою.

Згідно інформації, що просочилася, OnePlus 9 може поставлятися з плоскою панеллю дисплея, яка більше, ніж 6,55-дюймова панель OnePlus 8T. Задня частина телефону, як стверджується, залишиться вигнутою і може бути оснащена камерою з трьома об'єктивами.

У мережі з'явилися рендери нового смартфона OnePlus - фото 2

Анонімне джерело, що спілкувалося з 91Mobiles, також повідомило, що телефон може поставлятися з частотою оновлення зображення на дисплеї 120 Гц. Це та ж частота оновлення, що і у OnePlus 8T, але вона спростовує інші чутки про те, що передбачуваний OnePlus може перейти на частоту оновлення 144 Гц в 2021 році. Технічно, це все ще може бути у випадку з варіантом Pro цього телефону.

Очікується, що цей телефон буде запущений в 2021 році раніше, ніж зазвичай, оскільки OnePlus необхідно буде відреагувати на передбачувані новини про те, що Samsung також прискорює випуск серії Galaxy S30. Таким чином, ймовірно, не доведеться довго чекати, перш ніж ми дізнаємося, чи справжні ці рендери чи ні.

Як повідомляло видання Коментарі ", користувачі нового смартфона OnePlus скаржаться на якість екрану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини